Then we take Berlin – ny guidebog

Caroline Sølvers guide til Berlin

Jeg har det tilfælles med Caroline, at Berlin er andet og mere end de allerede kendte Fjersynstårnet, Kudamm, Brandenburger Tor og Alexanderplatz.

Caroline har netop udgivet sin guidebog Then we take Berlin  med fokus på de steder, man ikke lige kan finde i de andre guidebøger.

Vi kan slet ikke finde tid og sted til at mødes, så vi ender med at interviewet foregår via email.

“Guidebogen er personlig og indeholder mine egne yndlingssteder og bedste tips til fantastiske Berlin”, fortæller Caroline, der her er fotograferet i Kreuzberg ned til Spree.

IMG_2830

Foto af CaFe Fotografie

“For tre år siden besluttede jeg mig for at flytte til min yndlingsby Berlin, og kort derefter begyndte jeg at skrive en guidebog om byen. Jeg havde en stor samling af guidebøger om Berlin på både dansk, tysk og engelsk, men jeg følte, at der manglede en slags guidebog.”

Caroline er glad og stolt efter knap to års arbejde med Then we take Berlin

Caroline Then we take Berlin

Foto fra silverstories.dk

“Så jeg gik i gang! Gjorde en masse research, besøgte tonsvins af steder, tvang venner og familie med mig. Det er Then we take Berlin blevet resultatet af.

Derfor kan man i min guidebog for eksempel finde ud af, hvor man får den bedste kop kaffe, hvor man finder den bedste döner, hvor man skal gå ture henne, hvor det er sjovest at udforske nattelivet og hvilke butikker og gallerier, der er værd at besøge for en god oplevelse.”

IMG_9614

Foto fra silverstories.dk

Then we take Berlin koster 125 kr. inkl. forsendelse og du kan købe den på www.silverstories.tictail.com.

Caroline-guide-forside

Foto fra silverstories.dk

2 comments

Comments are closed.