Berlinblog.dk

Berlin-guide til anderledes oplevelser

Berlin besøges hvert år af tusindvis af danskere. En stor del er lige som jeg vild med det Berlin, der ikke nødvendigvis findes i turistbøger og guides. Den levende by med de skæve, anderledes og inspirerende sider. Byens puls, iværksættere, sport, musik, mad og meget mere. Historien. Nye trends. Og Berlinerne.

Berlinblog.dk - inspiration og anderledes oplevelser i Berlin

Jeg oplevede byen første gang, da jeg tilfældigt kom til at tilbringe en dag i byen i foråret 1984. Vi gik fra Ostbahnhof til Brandenburger Tor, og jeg blev med det samme overbevist om, at Berlin var en by, jeg ville udforske mere. En uges tid i sommerferien 1985, og igen et par gange i slutningen af 1980’erne, flere gange i 1990’erne og endnu flere gange siden da.

I dag har jeg mit andet hjem i Berlin, og selvom jeg bor og har min hverdag i København, følger jeg med i Berlin, prøver at forstå byen med dens historie, baggrund og udvikling, og jeg er næsten altid i gang med at planlægge, hvad jeg skal se og opleve næste gang.

Jeg vil med denne blog inspirere til oplevelser og dele indtryk, der helt sikkert er anderledes end det, du finder omtalt i de fleste Berlin-guides.

Du kan se mere Berlinblog.dk og følge med på facebook - Berlinblog.dktwitter - Berlinblog.dkog  Instagram - berlinblog.dk

Ulrik Kristiansen

Gør et fund på loppemarked i Berlin - Berlinblog.dk
Loppemarkeder
Urban Nation - Berlinblog.dk
Urban Nation
Berlinmuren
Berlinmuren