Nem og hurtig ferie: Rejs til Berlin med fly

Berlin - foto fra www.pexels.com

Vil du gerne af sted på en lille ferie sammen med enten familien eller din partner? Så skal du måske overveje en smuttur til smukke Berlin. Vi kan alle føle, at vi har brug for en lille ferie – men samtidig kan det være overvældende at rejse i mange timer og planlægge den helt store tur! Derfor er Berlin ideel at besøge. 

Der er nemlig ikke særlig langt til Berlin, hvilket også gør flyturen kort og langt nemmere at overskue! Gør turen endnu nemmere at overkomme med parkering lufthavn via Parkos. Du kan læse meget mere lige her: https://parkos.dk/

Berlin er fyldt med historie

Berlin er ikke blot en smuk by, men også en by som er fyldt med historie. Berlin har en masse forskellige museer, som omhandler 2. verdenskrig. Dette kan selvfølgelig være spændende at opleve, da Berlin er – og var – Tysklands hovedstad under krigen. Flere monumenter fra krigen er også at finde rundt omkring i den store by. 

Der er dog mange andre historiske begivenheder, som har udfoldet sig i Berlin. Herunder det delte Tyskland – forbundsrepublikken i vest og DDR i øst. Muren, som adskilte Vesttyskland og Østtyskland fra hinanden, gik lige igennem Berlin. I dag kan man stadig se, hvor muren gik igennem byen. Der er også steder, hvor stykker af muren stadig står som en påmindelse og en seværdighed. 

Man kan også fortsat se forskel på forhenværende Vesttyskland og Østtyskland i den store by. Selv lys-figurerne på trafiklysene i lyskrydsene er forskellig alt afhængig af, om man befinder sig i vest eller øst.

Ideel til den perfekte storbyferie

Der er ingen tvivl om, at man har en masse historiske aktiviteter, som man kan se frem til, hvis man besøger Berlin. For at få den perfekte storbyferie, skal der dog mere til end museer og historiske monumenter. 

Tilbage da muren faldt, blev en masse bygninger – særligt i Østtyskland – efterladt, hvilket var perfekt for hjemløse, besættere og unge. Disse bygninger blev besat og overtaget. Sidenhen er det blevet en trend at overtage industrielle og gamle bygninger, og lave dem om til barer, natklubber, restauranter og meget andet. Denne trend har spredt sig rundt omkring i Europa, hvor byer som Amsterdam, Gdánsk og mange andre følger med. Ikke mange ved, at denne trend først og fremmest startede i Berlin efter murens fald. 

Du kan finde mange af disse områder rundt omkring i Berlin! Uanset hvilken slags restaurant eller bar, du er til, kan du besøge de hyggeligste af slagsen i den historiske metropol. Priserne er ligeledes nemme at overkomme, hvilket er ideelt for de fleste!

Sponsoreret artikel

Denne artikel er betalt indhold.

Annonce