Shopping

Gør et fund på loppemarked i Berlin

Find de bedste loppemarkeder i Berlin

Du kan opleve loppemarked overalt i Berlin. Med mere end 50 loppemarkeder virker det som hele Berlin er dækket af Flohmarkt eller Trödelmarkt hver weekend, især i det gamle Østberlin. Det er også primært i denne del af byen, du gør de rigtige DDR-fund.

Loppemarkederne har desuden en stemning, som er værd at opleve.

Tag på loppemarked i Berlin

Loppemarkederne har – med enkelte undtagelser – åbent i weekenderne, nogle af de mindre dog kun enten lørdag eller søndag, de store både lørdag og søndag.

Loppemarked i Berlin

Loppemarkedet i Mauerpark

Kæmpe loppemarked med et par strategisk placerede barer og streetfood boder. Tøj, kunst, sko og alverdens loppefund blandet med cykler(!) og importerede varer. Også en sektion med kreative upcoming Berlin brands. 

Der er mulighed for at få lidt at spise og drikke i snack barer og Biergarten.

Umiddelbart efter Berlinmurens fald opstod ideen med at skabe et grønt bånd gennem Berlin hvor muren havde delt byen. Det lykkedes stort set kun et sted, nemlig i det tæt bebyggede Prenzlauerberg. Ethvert tiltag til at ændre ved parken endsige overvejelser om et bygge lidt i kanten er indtil videre blevet droppet efter store folkelige protester.

Mauerpark har kæmpe  loppemarked hver søndag fra 9 – 18, og hver søndag i sommerhalvåret (+/-) kan man høre karaoke kl. 15 i Mauerpark. Joe Hatchiban fra Dublin kommer på sin orange budcykel ombygget til formålet med et gedigent lydanlæg og sørger for underholdning.

Karaoke optræden på amfiscenen er et kæmpe tilløbsstykke – især i godt vejr. Tjek videoklippet her for et indtryk af stemningen:


Det er ikke al musikken, der er topprofessionelt udført, men det er til gengæld tophyggeligt at sidde i solen og opleve stemningen med de mange kreative talenters optræden.

Markedet er kendt af enhver berliner, og jeg ser det ofte omtalt som et af Europas bedste. Det er stort, men her er stadig hyggeligt og stemningsfuldt.

Hver søndag fra kl. 9 – 18, karaoke kl. 15.

Loppemarked på Strasse des 17. Juni

Berlins ældste loppemarked. Her er handlet kunst og kuriositeter siden 1973. Loppemarkedet har store boder med møbler, antikviteter, smykker, kunst, tøj, køkkenudstyr og meget mere.

Hver lørdag og søndag fra 10 – 17.

Markedet på Boxhagenerplatz

Loppemarked i Berlin

Et af Berlins hyggeligste loppemarkeder. Rundt om Boxhagenerplatz ligger en del hyggelige cafeer, og det er til at finde en ATM i de nærmeste gader.

Selv loppemarkedet er egentlig en del større, end det umiddelbart ser ud. Mange forskellige boder med tøj, porcelæn, vinylplader, møbler, indretning, vintage design og meget mere.

Markedet er åbent hver søndag fra 10 – 18.

Markedet på Arkonaplatz

Gør et fund på loppemarked i Berlin - Berlinblog.dk

Ret lille marked, men rigtig hyggeligt med tøj, bøger, plader, brugskunst, lamper, køkkengrej mv. – og måske et lille DDR-fund.

Åbent hver søndag fra 10 – 16

Indendørs genbrugsmarked i Arena

Loppemarked i Berlin

I hallerne ved Badeschiff er der hver lørdag og søndag fra 10 – 16 indendørs loppemarked. Det er et rigtig stort marked, og der er trængsel om genbrugstøj, møbler, køkkenudstyr og meget andet.

Markedet er faktisk så stort, at det er uoverskueligt. Jeg er ikke i tvivl om, at med den rette indsats skal der nok kunne gøres nogle fund her, men det er til gengæld på bekostning af den hyggelige stemning, der eller kan være på et loppemarked.

Oversigt over loppemarkeder i Berlin

Loppemarked Berlin

Er du på jagt efter et loppemarked, er der garanteret et i nærheden. Du kan finde den officielle liste over dem alle på  www.berlin.de/special/shopping/flohmaerkte/

Design og secondhand butikker

Antikviteter og genbrug i Suarezstrasse
Hvis du interesserer dig for genbrug og vintage design, så tag et kig på indlæggene om Nostalgi i antikvitetsgaden Suarezstrasse

J&V - Finest Industrial Vintage Furniture
og Industrial Vintage Design i Berlin.

Følg Berlinblog.dk

Du kan se mere Berlinblog.dk hvis du følger os på email eller på facebooktwitterinstagram og pinterest.

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar