Anmeldelse af nye bøger

Ny guidebog: Berlin stories

Læs Caroline Sølvers nye guidebog Berlin stories

Berlin stories udkommer i dag, så du kan nå at få Caroline Sølvers opdaterede hippe tips til Berlin med til efterårsferien.

Caroline beskriver selv bogen som den ultimative guide til det hippe Berlin, de skjulte perler, de skønne spots og hendes personlige favoritter.

Det indeholder guidebogen til Berlin

Bogen indeholder mere end 100 tips og tricks til restauranter, caféer, museer, gåture, butikker og fine gemmesteder. Tips til det alternative Berlin, som du ikke finder i de klassiske Berlin-guidebøger.

Udgangspunktet er, at guiden skal give en unik, interessant og fed tur til den tyske hovedstad. En tur udover det sædvanlige med oplevelser fra det kulinariske til det historiske og det kulturelle.

Guiden tager læseren med rundt til de skønneste og sjoveste steder i det sammensatte Berlin. Fra en havnerestaurant, byens mindste kaffebar, de sejeste steder at spise og drikke, de bedste shoppetips til genbrugs- og vintagebutikker, små gallerier, de lækreste markeder, grønne åndehuller.

Steder, hvor man for alvor mærker historiens vingesus, Berlins puls, multi-kulturelle kultur og helt unikke, sammensatte DNA med højt til loftet. Ifølge Caroline er det netop derfor, der er plads til en guidebog som Berlin stories, der giver et unikt indblik i byens unikke skjulte perler.

Hvem henvender Berlin stories sig til?

Berlin stories er til dig, der er til interessante oplevelser, du ikke finder i de typiske guidebøger. Bogen indeholder også stemningsfulde beskrivelser og personlige oplevelser fra Carolines Berlin.

Berlin stories er Caroline Sølvers anden guide til Berlin

Then we take Berlin  I 2016 udgav Caroline sin første Berlin guidebog, Then we take Berlin.

Den indeholder Carolines bud på,  hvor man får den bedste kop kaffe, hvor man finder den bedste döner. Og hvor man skal gå ture henne, hvor det er sjovest at udforske nattelivet og hvilke butikker og gallerier, der er værd at besøge for en god oplevelse. Nu udkommer efterfølgeren Berlin stories med opdaterede tips til den populære rejsedestination.

Om Caroline Sølver

Berlin Stories - ny guidebog af Caroline Sølver

Som 18-årig flyttede Caroline alene til Berlin. Hun boede her i tre år og blev fortrolig med den alsidige og specielle by.

I 2016 udgav hun sin første guidebog til Berlin, Then we take Berlin.

Caroline Sølver er født og opvokset i København og har siden boet i både New York og Berlin. Hun har en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation fra CBS og driver livstils- og rejseguide-bloggen  www.silverstories.dk.

Sammen med sin newyorker-kæreste har Caroline den danske Brooklyn-café Skål.

Køb Berlin stories

Berlin Stories - ny guidebog af Caroline Sølver

Berlin stories koster 165 kr. i den trykte udgave og 95 kr. som e-bog.

Du kan købe bogen på www.silverstories.dk.

Annonce

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

2 thoughts on “Ny guidebog: Berlin stories

  • Jeg har hendes bog #1 om Berlin – så fin ❤️ Klikker #2 hjem i dag. Turen til Berlin er bestilt, så nu håber vi bare, at rejserestriktionerne ophæves inden uge 42 🤞🏼

    Besvar

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar