Annonce

Tyske Vine

Online vinsmagning med Manfred & Co

Vi har planlagt en vintur i forbindelse med nogle dage i Berlin, men turen er aflyst på grund af Corona. Og hvad gør vi så?

Vi blev inviteret til at deltage i en online smagning af tyske vine fra Weingut Lambrich i Mittelrhein, og det kom der denne vinoplevelse ud af.

Tyske vine Lambrich

Vinhuset Weingut Lambrich

Tyske vine Lambrich

Det familieejede Weingut Lambrich ligger midt i den lille landsby Dellhofen, 300 meter over Rhinen og med omkring 500 indbyggere.

Den idylliske vinby ligger i vinområdet Obere Mittelrhein, som vi har været i flere gange. Her er virkelig smukt, og man bliver dybt imponeret over områdets natur.

Loreleis sang

Obere Mittelrhein er kendt for sine endeløse skifferskråninger tilplantet med vin. Og for den høje klippeblok, hvor Lorelei 120 meter over Rhinen med sin sang lokker søfolk til at sejle på grund i en af de sværeste og mest strømfulde passager i Rhinen.

Tyske vine - Weingut Lambrich Lorelei

Om Manfred & Co

Tyske vine hos Manfred & Co

Manfred & Co er et lille familieforetagende, som har specialiseret sig i import af tyske niche vine.

Vi kender familien i forvejen, og vi ved, at de ikke går på kompromis med noget som helst. Og det gælder også, når de vælger vine.

Manfred & Co er rigtig dygtige til at finde samarbejdspartnere, og de forstår at sætte vinsmagning op i en online-udgave, hvor det nu er muligt at få vinproducenten til at give en præsentation af sig selv, sit vinhus og sine vine.

Undervejs får vi mulighed for at stille spørgsmål og have en dialog med vinproducenten.

Vi får en rigtig professionel og tilstedeværende vinoplevelse, som vi sagtens kan anbefale som et muligt alternativ til – eller forhåbentlig hellere – forberedelse til en vintur til Tyskland.

De smagte vine

Vi smagte 6 forskellige vine fra Weingut Lambrich.

Vinene kommer i en kasse med 6 flasker, og de har heldigvis allesammen skruelåg, så vi har vin til flere dage.

Næste gang – for sådan en bliver der helt sikkert – inviterer vi et par venner til at deltage, så vi har nogle flere at dele oplevelsen med.

Vinene er meget elegante og dokumenter et meget højt niveau fra producentens side. Et synspunkt, vi ikke står alene med, for flere af dem har lokale eller endda internationale præmieringer.

Om vine i Berlin

Du kan naturligvis også finde spændende vine i Berlin. Som så mange andre steder oplever Berlin en stigende interesse for vin og vinbarer

Læs mere om vinbarer i Berlin på Star Wine Lists artikel om de bedste vinbarer i Berlin.

Køb vine fra Manfred & Co

Manfred & Co webshop

Du kan købe vine på, www.manfredogco.dk

Foto: Billeder i artiklen er materiale fra Weingut Lambrich og Manfred & Co.

Berlinblog.dk var inviteret til at deltage i vinsmagningen af Manfred & Co. Artiklen er alene udtryk for vores egne oplevelser og holdninger. 

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar