Oplev Berlin

Berlin Bowie Walk – i David Bowies fodspor

Berlin Music Tours’ guidede tur, Berlin Bowie Walk viser David Bowie’s Berlin i 1977-79. Tag med på en byvandring med en anderledes måde at opleve Berlin på.

Byvandring med David Bowie som tema

Berlin Bowie Walk

Bowie Berlin Walk

Tag med på en byvandring med David Bowie som tema. En gåtur rundt i Berlin med en guide fra Berlin Music Tours, som kan forstælle historien om David Bowie i Berlin.

David Bowie i Berlin

Da David Bowie ankom til Vest-Berlin i 1977, ankom han til en koldkrigspræget storby, stadig med tydelige spor af 2 Verdenskrig. Eksempelvis manglede dele af taget på Hansa Studios, hvor Bowie indspillede albummet “Heroes”.

Berlin Bowie Walk

Foto fra musictours-berlin.com

Byvandringen Bowie Berlin Walk

Det er i dette område, turen tager sin begyndelse. Med udgangspunkt i den sang, han udgav i 2011 – Where are we know – bevæger vi os i Bowies fodspor gennem Vest Berlin.

Bowie Berlin Walk handler ikke kun om en stor kunstner, men også om den by han levede i de 18 måneder, han tilbragte i Berlin.

Det er en anderledes måde at opleve Berlin på.

Guiderne fortæller med stor indlevelse både om Bowie og om Berlin, suppleret med et par tankevækkende og sjove anekdoter.

Turen rundes af med et glas på Bowies gamle stamcafé – Neues Ufer – lige i nærheden af Hauptstrasse 155. Her boede Bowie i en stor lejlighed sammen med Iggy Pop.

Berlin Bowie Walk

Læs mere om David Bowie i Berlin

Berlin har haft indflydelse på David Bowie, og Bowie har haft indflydelse på Berlin. Bowie boede i Berlin fra 1976 til 1978, og tre af hans albums går under navnet Berlin-trilogien.

Hvis du vil vide mere om, hvordan David Bowie og Berlin hænger sammen, kan du læse mere på David Bowie i Berlin.

David Bowie i Berlin

Book din Bowie Berlin Walk

Du kan se datoer for turene og booke på Musictours-Berlin.

Tag med på byvandring med David Bowie som tema

Annonce

Kom med på byvandring med David Bowie som tema

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

4 thoughts on “Berlin Bowie Walk – i David Bowies fodspor

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar