Restauranter

Kan De lide østers?

Af Louise Blichert-Toft
Østers på gourmetetagen i KaDeWe

Jeg har hidtil ikke været den store fan af østers – faktisk har jeg kun forsøgt mig med de blævrede tingester en enkelt gang. Men når en erfaren østersekspert inviterer mig til østers og champagne i KaDeWe, så er jeg klar til at udfordre min overbevisning om, at øster er som at drikke et glas saltvand.

Når det nu netop er KaDeWe, som er udvalgt til dagens udfording, er det ikke tilfældigt. Det er nemlig et af steder i Berlin med det største udvalg af franske østers. En anden fordel er at KaDeWe får leveret friske råvarer hver dag.

Østers i KaDeWe

Det blev til 5 forskellige østers startende med den populære Fines de Claire efterfulgt af Pleiade Poget og Utah Beach JeanPaul Guernier og så blev der rundet af med La Perle Noire og Tsarskaya Cancale.

Jeg må tilstå at jeg ikke er helt så østersforskrækket som jeg hidtil har været. Og så er der bare noget særligt ved 6 sals mange forskellige restauranter som serverer et overflødighedshorn af lækkerier.

Så hvis du ikke er til østers, så kan du helt sikkert finde noget der passer i din smag.

Østers i KaDeWe

Besøg østersbaren i KaDeWe

KaDeWe
Tauentzienstraße 21-24, 10789 Berlin
Delikatesser, 6. etage

www.kadewe.de

U1, U2 og U3: Wittenbergplatz


Annonce

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar