Nytårsaften i Berlin

Fejr nytårsaften i Berlin

 

Silvester Party i Berlin

Nytårsaften i Berlin

Silvester er nytår på tysk.

Der er fester på Berlins rigtig mange clubs, barer og restauranter.

Det nemmeste overblik får du på www.silvester-party-berlin.de 

Nytårsaften i Berlin

I Berlin foregår holder de fleste nytårsfest på barer, cafeer og restauranter. Det er meget almindeligt at gå ud og spise, og det er derfor en rigtig god ide at reservere bord. Mange restauranter og cafeer har specielle nytårsmiddage, og mange steder er der bar, musik og dans efter maden.

Du også søge efter nytårfest med middag, på hotel, med dans, eller hvordan du nu foretrækker at fejre nytåret på listen med Nytårsfest i Berlin.

Brandenburger Tor

Nytårsaften i Berlin er en stor og folkelig fest. Den største fest foregår ved Brandenburger Tor. Allerede fra om eftermiddagen er der adgang til det store festområde, Fanmeile, hvor der blandt andet også er blevet opstillet storskærme med kampe ved de seneste EM og VM i fodbold.

Du skal have varmt tøj på til de mange timer udendørs, og det er en god idé at komme allerede om eftermiddagen, for området kan hurtigt blive fyldt op – og så lukker de ikke flere ind.

Der er gratis adgang til området. Der er koncerter og DJs hele eftermiddagen og aftenen, og ved midnat er der nedtælling og fyrværkeri. Det hele sendes på ZDF.

Af sikkerhedsgrunde må du ikke medbringe flasker, fyrværkeri eller rygsæk/større taske.

Her finder du det officielle program for nytårsfesten.

Fyrværkeri i Berlin

Der er rigtig meget – og flot – fyrværkeri nytårsaften i Berlin. Fyrværkeriet ved Brandenburger Tor kan ses langt væk, og også fyrværkeriet ved Oberbaumbrücke og Potsdamerplatz er rigtig flot og kan ses langt væk.

En af de ting, der er anderledes i Berlin, er det noget løsslupne forhold til fyrværkeri. Beskyttelsesbriller bruges stort set ikke, og det ser desværre ud til, at det er helt almindeligt at rette fyrværkeriet mod andre.

Indtil videre er vi og vores gæster sluppet med skrækken, huller i tøjet og et par brændemærker på kroppen.

Hvis ikke du er tryg ved fyrværkeri, så hold dig inden døre lige omkring midnat.

Find et godt tilbud på hotel i Berlin

Skal du til Berlin og fejre nytår kan du her finde et godt tilbud på hotel.

Jul i Berlin

Julemarked i Berlin

Er du i Berlin før jul eller omkring julen, kunne du også være interesseret i at læse om Berlins mange julemarkeder.

 

Annonce

 

Hold øje med rejserestriktionerne

De seneste år har vinterhalvårets store festdræber været Covid-19. Vi opdaterer løbende, hvad der gælder for din tur til Berlin.

Tjek aktuel status på Covid-19 restriktioner.

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this: