Planlægning

Nytårsaften i Berlin

Fejr nytårsaften i Berlin

Skal du fejre nytår i Berlin? Nytårsaften i Berlin er en stor og folkelig fest. Den største fest foregår ved Brandenburger Tor.

Silvester Party i Berlin

Nytårsaften i Berlin

Silvester er nytår på tysk.

Der er fester på Berlins rigtig mange clubs, barer og restauranter.

Det nemmeste overblik får du på www.silvester-party-berlin.de 

Nytårsaften i Berlin

I Berlin foregår holder de fleste nytårsfest på barer, cafeer og restauranter. Det er meget almindeligt at gå ud og spise, og det er derfor en rigtig god ide at reservere bord. Mange restauranter og cafeer har specielle nytårsmiddage, og mange steder er der bar, musik og dans efter maden.

Du også søge efter nytårfest med middag, på hotel, med dans, eller hvordan du nu foretrækker at fejre nytåret på listen med Nytårsfest i Berlin.

Brandenburger Tor

Nytårsaften i Berlin er en stor og folkelig fest. Den største fest foregår ved Brandenburger Tor. Allerede fra om eftermiddagen er der adgang til det store festområde, Fanmeile, hvor der blandt andet også er blevet opstillet storskærme med kampe ved de seneste EM og VM i fodbold.

Du skal have varmt tøj på til de mange timer udendørs.

Der er koncerter og DJs hele eftermiddagen og aftenen, og ved midnat er der nedtælling og fyrværkeri. Det hele sendes på ZDF.

Fra 2023 skal der som noget nyt bookes billetter til 10 Euro. Dette skal finansiere sikkerheden ved arrangementet. Du kan læse mere på Berliner-Zeitung.de/news/silvester-party-am-brandenburger-tor-kostet-erstmals-eintritt

Af sikkerhedsgrunde må du ikke medbringe flasker, fyrværkeri eller rygsæk/større taske.

Her finder du det officielle program for nytårsfesten, og her kan du købe billetter.

Annonce

Fyrværkeri i Berlin

Der er rigtig meget – og flot – fyrværkeri nytårsaften i Berlin. Fyrværkeriet ved Brandenburger Tor kan ses langt væk, og også fyrværkeriet ved Oberbaumbrücke og Potsdamerplatz er rigtig flot og kan ses langt væk.

En af de ting, der er anderledes i Berlin, er det noget løsslupne forhold til fyrværkeri. Beskyttelsesbriller bruges stort set ikke, og det ser desværre ud til, at det er helt almindeligt at rette fyrværkeriet mod andre.

Indtil videre er vi og vores gæster sluppet med skrækken, huller i tøjet og et par brændemærker på kroppen.

Hvis ikke du er tryg ved fyrværkeri, så hold dig inden døre lige omkring midnat.

Find et godt tilbud på hotel i Berlin

Skal du til Berlin og fejre nytår kan du her finde et godt tilbud på hotel.

Jul i Berlin

Julemarked i Berlin

Er du i Berlin før jul eller omkring julen, kunne du også være interesseret i at læse om Berlins mange julemarkeder.

Annonce

 

Hold øje med rejserestriktionerne

De seneste år har vinterhalvårets store festdræber været Covid-19. Vi opdaterer løbende, hvad der gælder for din tur til Berlin.

Tjek aktuel status på Covid-19 restriktioner.

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar