Oplev Berlin

Streetfood og stemning på RAW

Berlin Village Market på RAW

Vi trænger til at se noget andet i Berlin og bruger derfor søndagen på langt om længe at tage til streetfood og søndagsjazz på Berlin Village Market på RAW. En skøn blanding af street food, graffiti, musik, design og genbrug.

Berlinblog - inspiration og anderledes indtryk i Berlin

Området er et tidligere tog-værksted, som nu anvendes af forskellige kunstforeninger, spillesteder og andre faciliteter som f.eks. en stor skater hal og indendørs klatrevæg. I sommerhalvåret desuden Biergarten og open air biograf.

Søndags-jazz’en er vist taget af og sat på programmet mange gange siden, men find noget andet at se eller opleve på RAW – du kommer ikke til at fortryde, du valgte at tage dertil 🙂

Streetfood og søndagsjazz
Streetfood og søndagsjazz

Streetfood og stemning

Street Food markedet har åbent hver søndag fra kl 12 og resten af dagen. Fredag skulle her desuden være fredagsbar og bar food. Det kommer jeg til at vende tilbage til i en anden blog post.

Søndag er her åbent fra kl 12 – 16, og jeg skulle taget meget fejl, om ikke jeg vil være at finde gående rundt mellem boderne med etniske lækkerier, kaffe, vin og supper.

Streetfood og søndagsjazz
Streetfood og søndagsjazz

RAW
Revalerstr. 99, Friedrichshain

Læs mere

Er du på jagt efter en god brunchoplevelse – hvadenten det er søndagsbrunch eller alle andre dage – så kan du læse mere om Benedict Berlin 24 timers brunch. Du kan også læse mere om Brunch sejltur på Spree.

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar

Discover more from Berlinblog.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading