Oplev BerlinRestauranter

Brunch sejltur på Spree

Spis brunch på en sejltur på Spree og Landwehrkanal

Brunch sejltur på Spree

Brunch på Spree

Lørdag og søndag kan du spise brunch til søs. Rederiet Van Loon Restaurationsschiffe sejler brunchture fra Urbanhafen med skibene Philippa og Josephine.

Sejlture lørdag og den store søndagsbrunch om bord på skibet Van Loon. Skibet ligger i havn i Urbanhafen, samme sted som de to mindre skibe Philippa og Josephine.

Vi har efterhånden været afsted på brunch sejlturen en del gange og på meget forskellige tider af året, og turen er oplagt til at se Berlin fra en anden side.

Brunchbuffeten er faktisk glimrende, og man får set Berlin fra vandsiden på den tre timer lange tur rundt på Landwehrkanal og Spree.

Ikke en havnerundfart

Det er ikke en typisk turisttur, så her er ingen guide, der fortæller om turen, men man kan i stedet selv følge turen på det udleverede rutekort.

Flod- og kanalturen går igennem områder, der er anderledes at opleve fra vandsiden. Et par gange undervejs passeres slusesystemer, og man oplever, at Berlin har ufattelig meget vand.

Turen er afslappet, og der er god tid til at nyde sin brunch.

Book bord

Det anbefales at bestille bord nogle dage i forvejen.

Og tjek inden du booker, om du vil på sejltur med et af de mindre skibe Philippa og Josephine, eller om du bare spise på det større skib Van Loon, som ikke forlader havnen.

I vintersæsonen er der rundture lørdag – Brunchfahrt Samstag – og den store søndagsbrunch – Sonntagsbrunch – på Van Loon, som ligger i havnen.

Van Loon Restaurationsschiffe
Carl Herz Ufer 5, Kreuzberg
www.vanloon.de

Oplevelser langs Spree

Holzmarkt 25

Er du mere til den landfaste udgave, så tag et kig på vores indlæg om Holzmarkt.

 

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

One thought on “Brunch sejltur på Spree

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar