Bæredygtig

Bo bæredygtigt i Berlin

Book bæredygtigt hotel med EcoHotels

Annonce

Rejse og turisme har en kæmpe påvirkning på klodens ressourcer, og vi kan alle være med til en mere ansvarlig anvendelse.

Kun bæredygtige hoteller

Eco Hotels Berlin - bo bæredygtigt i Berlin

De hoteller, du kan booke på EcoHotels.com lever alle op til visse principper om bæredygtighed. Hotellerne har dokumenteret bæredygtighed ved at lade sig certificere, hvilket vil sige, at de har skulle dokumentere, at de lever op til en række principper om bæredygtighed.

Det hele handler om ansvarlig anvendelse af klodens resourcer, så økologi, madspild, bygningsmæssige forhold, dyrevelfærd, vand og energiforbrug er optimeret og dokumenteret.

EcoHotels anvender certificeringer anerkendt af Global Sustainable Tourism Council.

Om EcoHotels.com

EcoHotels group photo

EcoHotels.com er startet i København i 2020 for at fokusere på at gøre den kæmpe og voksende turistindustri bæredygtig.

Udover at hotellerne er certificeret bæredygtige, så donerer EcoHotels.com også et træ for hver booking. Træerne plantes i Danmark, og der er allerede plantet over 25.000 nye træer siden start.

Sådan fungerer det

EcoHotels.com fungerer som en almindelig bookingportal med søgefunktioner og hoteller med forskellige lokationer og ratings.

Hotellerne er inddelt med 1 til 5 stjerner, og du kan filtrere din søgning efter specifikke faciliteter som fitness, spa og mange flere.

Der er naturligvis masser af gode tilbud på lækre hoteller i Berlin og resten af Tyskland – og i resten af verden.

Book overnatning med EcoHotels.com

Du kan se de mange hoteller og booke på EcoHotels.com

Annonce

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar