Restauranter

Thailandsk food marked i Berlin

Thai marked i Berlin. Oplev Asiatisk street food og stemning på det store thai marked Thaipark hver weekend i Preussenpark i Wilmersdorf og en mindre udgave hver fredag i Gleisdreieckpark.

Thaipark i Wilmersdorf

Hver fredag, lørdag og søndag bliver den store plæne i Preussenpark forvandlet til thaimarkedet Thaipark.

Fra kl. 10 og resten af dagen samles thailændere for at mødes, tilberede eller nyde mad, handle eller bare hygge sig i en af Berlins mange parker.

Det startede i 1990’erne som ugentlige picknicks, men efterhånden blev det mere og mere til et marked.

Thaipark thailandsk marked i Preussenpark

Parken dufter overalt af street food med spændende thai retter fra de små interimistiske boder med parasoler og presseninger.

Boderne og de mange madvarer er farvestrålende. Thaipark minder med sine mange boder med street food, frugt, fisk og nudler mere om et marked i Asien end om en park midt i Berlin.

Udover mad er her også boder med skønhedspleje og massage.

Fremtiden for Thaipark

I de 25 år, thai markedet har været i parken, har der fra tid til anden været rygter om, at markedet skulle lukke.

Det er nemlig ikke uden videre tilladt at sælge mad fra boderne på plænen. Salg af mad kræver ordnede forhold med tilladelse, registrering og regnskab.

Nu er der kommet styr på forholdende, der er etableret blandt andet toiletfaciliteter, så forhåbentlig kommer de kulinariske oplevelser til at bestå. Medmindre markedet kommer til at vige for de lokales stadig større ønske om at have parken i fred og ro.

Besøg markedet i Preussenpark

Thaimarkedet kommer naturligvis bedst til sin ret på dage med godt vejr, og her anbefales det at komme tidligt, før markedet bliver for crowded.

Thaipark i Preussenpark
Brandenburgische Str., Wilmersdorf
U2: Fehrbelliner Platz
U7: Konstanzer Str.

Åbent fra april til november
Fredag, lørdag og søndag kl. 10 – 22.

Gratis adgang

www.thaipark.de

Thai Bridge Gleisdreieck Park

Thaipark har en aflægger i Gleisdreieckpark. Hver fredag fra kl. 16 – 22 finder du Thai Bridge med nogle boder under banebroen ved Jules.

Thai Bridge i Gleisdreieck Park
Luckenwalder Str., Kreuzberg
U1, U2 og U3: Gleisdreieck

Se også Dong Xuan Center

Asiatown Dong Xuan Center i Berlin

Du kan også besøge Berlins største asiatiske marked Dong Xuan Center, som er et vigtigt samlingspunkt for Berlins omkring 20.000 indbyggere med vietnamesisk baggrund.

Læs mere på Dong Xuan Center – Asiatown i Berlin.

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar