De bedste Berlin guides

Kultur, events, oplevelser og seværdigheder i Berlin

Berlinblog.dk handler om mine oplevelser i Berlin.

Jeg finder løbende inspiration og input fra mange forskellige kilder. En række af disse er andre Berlinblogs, guider og sites om Berlin, og du får her en række af mine favoritter.

Vildmedberlin.dk

Rigtig flot guide med professionelle skribenter, aktuelle emner og brugerinvolvering via facebook.

Her er inspiration, aktualitet og spændende artikler. Ikke uden grund har Vild med Berlin den største danske fanskare på facebook. Kvaliteten er i top. Sådan.

Jeg er vild med den.

De bedste Berlin guides

Berlin-guide.dk

Danmarks største online-guide til Berlin kalder forfatteren det selv. Det er et ambitiøst  projekt – og jeg synes, det lykkes rigtig godt.

Dele af guiden henvender sig mest til dig, der er i Berlin første gang eller ikke rigtig gider en masse ind under huden på steder, barer eller bydele. Andre dele af Berlin-guide.dk går i den grad i dybden med historie, boganmeldelser og beskrivelser.

Her er således noget for enhver smag, og stor ros herfra til det kæmpe arbejde, det må være at opbygge og vedligeholde så store mængder informationer.

De bedste Berlin guides

Berlin-nyt.dk

Interesse for tysk kultur og kærlighed til byen Berlin driver Berlin-nyt.dk. Bloggen har aktuelle indlæg om kunst, kultur og begivenheder i Berlin.

Flot og overskueligt. Det er her, du finder nyttige informationer, du ellers skal lede længe efter andre steder.

De bedste Berlin guides

Rejsrejsrejs.dk

RejsRejsRejs.dk drives af Jacob Gowland Jørgensen og Jens Skovgaard Andersen, der begge er medlemmer af De Berejstes Klub og har rejst i over 120 lande.

Fin samling af rejseguides, rejseforedrag og rejsetilbud.

rejsrejsrejs.dk

Traveltalk.dk

Rejsesitet traveltalk.dk samler på gode artikler om rejsemål. Artiklerne er blevet til i samarbejde med bloggere, og vi har selv lånt tre aktuelle artikler om Berlin til traveltalk.dk.

De bedste Berlin guides

Berlin1.dk

Min gode ven Lars Møller har lavet en detaljeret beskrivelse af nogle vigtige sites i Berlin, Berlin im Griff. Den ligger på vores fælles site, Berlin1.dk.

De bedste Berlin guides

Mitvergnuegen.com

Tysk livstils- og storbyguide med anmeldelser og guides til kunst, restauranter, brunch og mange andre oplevelser.

Mitvergnuegen findes udover Berlin også i Hamburg, München og Köln.

Mitvergnuegen.com

Og jeg slutter lige med et par af de lokale og officielle. Ikke meget geheim-tip over dem, men de er heller ikke til at komme udenom.

Berlin.de

Berlins officielle website. På tysk og engelsk og flere sprog. Indeholder aktuelle informationer, temaer, guides, love, regler, statistisk information, adresser og meget mere. Uundværlig, men næppe et sted du starter med at søge efter barruter (prøv Berlinblog.dk)

De bedste Berlin guides

Visitberlin.de

Berlins turist-information. På tysk og engelsk og flere sprog. Altid aktuelle udstillinger, større koncerter og guides. Jeg fornemmer, at Visit Berlin vil noget med guiden, og den er rigtig flot sat op og altid et besøg værd.

De bedste Berlin guides


Og der kommer flere til

Har du kommentarer til min guide over guides, eller kender du en guide eller blog, du synes, jeg skal have med, så kontakt mig endelig.

3 comments

 1. Hej Ulrik, Rigtig fin liste, du har lavet – og god inspiration for en “ny-berliner” som jeg. Hvor omfattende skal en Berliner-guide være, for at man har gjort sig fortjent til at komme på din liste? Jeg går benhårdt efter det, og hører gerne fra dig, hvad kravene er 🙂 Jeg skriver selv på HalloBerlin.dk og har senest skrevet om Prenzlauer Berg og cykling i Berlin. Det er der kommet disse to artikler ud af: http://www.halloberlin.dk/prenzlauer-berg/ og http://www.halloberlin.dk/aktiviteter/cykling/. Dbh Peter

  1. Hej Peter
   Tak for din kommentar. Fedt arbejde, du har lavet med HalloBerlin.dk, jeg synes altid det er spændende med en guide mere.
   Du er allerede klar til at blive optaget i min liste 🙂
   Bedste hilsner
   Ulrik

Comments are closed.