Restauranter

Morgenmad på Michelin-restaurant

Nyd en lækker brunch på Restaurant Bonvivant Berlin, som i 2023 fik en Michelin-stjerne.

Nyd en lækker brunch på Restaurant Bonvivant Berlin i Schöneberg

Lad os bare tage det først: Er det så dyrt at spise morgenmad på Michaelin-restaurant? Egentlig ikke. Der er flere ret populære morgenmadsrestauranter i området og i resten af Berlin med samme prisniveau – eller dyrere – men som ikke er i nærheden af samme smagsoplevelse.

Er det så godt? Ja. Vi starter dagen med en fremragende madoplevelse. Selv kaffen er tilberedt med Michelin-restaurantens omhu, og det kan faktisk smages.

Bonvivant restaurant eggs benedict

Morgenmad med Michelin stjerne

Så vidt vi kan se, er Bonvivant den eneste af Berlins Michelin-stjerne restauranter, der tilbyder morgenmad.

Restauranten har et morgenhold, der står for servicering af morgenmadskunderne og stjerneholdet, der tager sig af gæsterne i stjernerestauranten senere på dagen.

Bonvivant er – udover en stjerne-restaurant – en vegetar restaurant, så retterne på morgenmadskortet er også vegetarretter.

Du kan læse mere om vores oplevelse med aftensmad på Bonvivant Cocktail Bistro i Schöneberg.

Brunch Bonvivant Berlin

Facit

Vi fik kaffe og morgenmadscocktail både med og uden alkohol. Og vi fik smagt nogle af de fantastiske retter på kortet.

Retterne på Bonvivant er af en størrelse, hvor det giver bedst mening at dele nogle få retter. Det er vores hemmelige tip til at holde prisen i ave – og til at få smagt lidt flere af de mange fantastiske retter.

Nogle vil måske indvende, at prisen på en kop kaffe eller en crosaint er nok lidt over, hvad vi er vant til. Men i det samlede resultat spiller det ikke den store rolle.

Restaurant Bonvivant Berlin
Goltzstr. 32, Schöneberg
www.bonvivant.berlin

Berlinblog.dk

Inspiration, indtryk og oplevelser fra et anderledes Berlin. Byens puls, kultur, historie, kunst, mad, nye trends og berlinerne.

Tak for at du læser med. Skriv gerne en kommentar